Restaurace Domenico Martinelli

styl a zaměření

Jak v přízemí vznikala současná kavárna

Jak v přízemí vznikala současná kavárna

V přízemí věže bývala dlouhá léta, od r. 1802 nejdříve šenkovna, později velmi oblíbená a navštěvovaná restaurace. Později byla místnost poničena vandaly i počasím, byl odcizen i malovaný a vyřezávaný …

celý článek »
fotografie komentářů: 3

všechny články z rubriky styl a zaměření »

interiér a personál

Provoz kavárny léto 2018

Provoz kavárny léto 2018

Provoz kavárny a zámeckého občerstvení převzala na několik let rodina Pecháčkova z Třešňovce. Od 5.7. 2014, kdy bude provoz upraveného občerstvení znovu zahájen bude možno se občerstvit kromě PO a ČT. PONDĚLÍ......­.ZAVŘENO ÚTERÝ........­..18.00 …

celý článek »
fotografie komentářů: 4

všechny články z rubriky interiér a personál »